ZOO PARC DE BEAUVAL

VINE A DESCOBRIR EL FASCINANT ZOO DE BEAUVAL, UN DELS MILLORS ZOOS DEL MÓN!

4 dies i 3 nits

Embarqueu-vos en una estada inoblidable per conèixer més de 35.000 animals d’arreu del món establerts als 20 territoris del Zoo Parc! Descobriu el nou territori: el gran aviari sud-americà. Els espectacles d’ocells i lleons marins us sorprendran! Preparats per l’aventura?

[ DIA 1 ]

Arribada a Châteauroux

Sortida des del vostre punt d’origen cap a Châteauroux en autocar de turisme. Dinar lliure en ruta. Arribada i instal·lació a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

[ DIA 2 ]

Châteauroux - Zoo de Beauval

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Zoo de Beauval. Dia lliure per descobrir el famós Zoo Parc considerat el 4t zoo més bonic del món!

Visiteu el Gran Aviari Sud-americà, novetat 2023! Caminant entre “el cel i la terra” per la passarel·la que serpenteja a diversos metres d’alçada tindreu la impressió de sobrevolar Amèrica del Sud! És espectacular! A l’enorme estructura de vidre descobrireu innombrables espècies animals i vegetals fascinants! Dinar lliure al parc. Instal·lació al vostre hotel dins el parc. Traslladeu-vos per una nit a l’Imperi del Centre. Les Pagodes de Beauval, situades a només 7 minuts a peu del Zoo Parc, us submergiran en el fascinant món de la Xina d’antany i d’avui. Una decoració refinada i escollida fins al més mínim detall us porta més enllà de les muntanyes de Sichuan. Sopar i allotjament a l’hotel.

[ DIA 3 ]

Zoo de Beauval - Châteauroux

Esmorzar a l’hotel. Gaudireu d’un segon dia al Zoo de Beauval per acabar de meravellar-vos. Des de la terra dels lleons, passant per les altures de la Xina (amb els famosos pandes) o la reserva d’hipopòtams, multitud d’animals us sorprendran. No oblidem els espectacles, les animacions i les activitats que faran que la descoberta sigui memorable. Dinar lliure al parc. Al final del dia, sortida cap a la zona de Châteauroux. Arribada a l’hotel, instal·lació, sopar i allotjament.

[ DIA 4 ]

Châteauroux - Ciutat d’origen

Esmorzar a l’hotel. Tornada al vostre punt d’origen. Dinar lliure en ruta i arribada a la tarda.

Escapada al Zoo Parc de Beauval a partir de 570 €

El preu inclou:

– Transport d’anada i tornada en autocar de gran turisme
– Allotjament per 2 nits en un hotel a la zona de Châteauroux
– Allotjament per 1 nit en un hotel de 4* del Parc Beauval
– Mitja pensió als hotels
– 2 dies d’accés al Zoo Parc Beauval
– Assegurança de cancel·lació, assistència, repatriació i equipatge

El preu calculat és per adult en habitació doble, amb sortida des d’un punt d’origen de màxim 700 km de distància del destí.

Opcions:

– Podem calcular el pressupost per aquest programa des de qualsevol ciutat d’origen i per qualsevol distància. Sigui en autocar o en altres tipus de transport: avió o tren.

Pensem junts el teu viatge en grup?

Diga’ns què tens en ment i dissenyarem el vostre itinerari.