IRLANDA

GRAN CIRCUIT A LA REPÚBLICA D'IRLANDA

8 dies i 7 nits

Una història d’amor, respecte i tolerància -de patiment i lluita- d’orgull i desesperació. Aquest país ens convida a prendre el nostre temps per descobrir-lo durant aquest viatge, al voltant d’una taula  per escoltar els relats de la seva història. La natura i els paisatges són d’una puresa i autenticitat absoluta, ni els celtes, ni els vikings, ni els normands, ni els gal·lesos, ni els reis anglesos els van poder desorientar, però tots van contribuir a la seva grandesa. L’evangelista (Sant Patrick), la peixatera (Molly Malone), passant pel militar i el polític (Michael Collins) han forjat aquest país d’històries i cançons melancòliques. IRLANDA et sorprendrà!

[ DIA 1 ]

La vostra regió - Dublín

Sortida de l’aeroport més proper a la vostra localitat. Vol si és possible al matí. Arribada a l’aeroport de Dublín. Recepció i trasllat a l’hotel de Dublín. Dinar (segons hora d’arribada) i instal·lació. A la tarda visita al Trinity College, fundat l’any 1591 per la reina Isabel I, que acull el famós Llibre de Kells, un manuscrit compost per monjos al segle IX. Sopar i allotjament a l’hotel.

[ DIA 2 ]

Dublín - Galway

Esmorzar irlandès. Visita panoràmica de Dublín amb entrada a la Catedral de Sant Patrici que es troba al lloc cristià més antic de Dublín on Sant Patrici va batejar els fidels. Tot seguit oferim una visita opcional a la Cerveseria Guinness, descoberta de la destil·leria i degustació. Dinar al restaurant. A la tarda sortida cap a Galway. Visita panoràmica per la ciutat de Galway. Instal·lació a l’hotel de la regió de Galway, sopar i allotjament.

[ DIA 3 ]

Connemara

Esmorzar irlandès. Explorem la regió de Connemara al comtat de Galway. Magnífica regió amb bonics paisatges, petits camps verds, cases rurals amb teulades de palla i petits ports pesquers. Els principals recursos de Connemara són la cria d’ovelles aportant llana de gran qualitat (moher) i l’explotació de torba. Continuació per les costes del fiord de Killary. Descobrirem enmig d’una bonica vall boscosa la màgica Abadia de Kylemore. A continuació, farem una aturada a la fàbrica de cristall de Connemara a Moycullen. Dinar al restaurant en ruta. Continuem per molts llacs i rius, agafant una carretera salvatge i molt bonica per arribar a Clifden, un petit port pesquer, considerat la porta d’entrada occidental a Connemara. Travessem la magnífica vall de Maam i tornada a l’hotel a la regió de Galway, sopar i allotjament.

[ DIA 4 ]

Burren i Penya-segats de Moher

Esmorzar irlandès. Excursió de dia sencer per la regió de Burren, “lloc de les roques”, és un altiplà de pedra calcària desèrtica amb paisatges fascinants. La carretera costanera Black Head ofereix una magnífica panoràmica, d’una banda, el blau intens de l’ampla badia de Galway, de l’altra els turons del Burren que és una regió estranya i única a Europa. Continueu cap als penya-segats més famosos d’Irlanda, els penya-segats de Moher. Autèntiques parets de 214 m que cauen abruptament a l’oceà, poblades per centenars d’aus marines. Visitarem el centre de visitants “Atlantic Edge”. Dinar al restaurant en ruta. Creuant l’estuari del riu Shannon amb ferry de Tarbert a Killimer. Continuació cap a Tralee i instal·lació a l’hotel de Tralee/Killarney per sopar i allotjament.

[ DIA 5]

Península de Dingle

Esmorzar irlandès. Sortida cap a Limerick per descobrir la península de Dingle, en aquesta regió la llengua gaèlica és molt present, la regió és famosa per la seva carretera costanera panoràmica que ofereix unes vistes impressionants de l’oceà Atlàntic. Aquest camí ens porta per unes platges precioses. Visita a l’Oratori Gallarus (segle IX), el millor conservat del comtat de Kerry, té forma de casc de vaixell i està construït amb pedra seca, aquesta obra és única en el seu gènere. Dinar al restaurant en ruta. Gaudirem de temps lliure a Dingle, aquest petit port pesquer amb cases pintades de colors vius, ens ofereix un gran entreteniment amb el seu gran nombre de Pubs. Retorn a l’hotel a Tralee/Killarney per sopar i allotjament.

[ DIA 6 ]

L’Anell de Kerry

Esmorzar irlandès. Dia dedicat a l’Anell de Kerry que ofereix una costa escarpada i salvatge que contrasta amb una vegetació rica i variada, nodrida per les influències del corrent del «Gulf Stream». Dinar al restaurant en ruta. Breu parada a Sneem, un poble pintoresc amb cases de colors, que  va ser elegit com el poble més bonic d’Irlanda. Continuació fins a Ladies View i Moll’s Gap que ofereixen una esplèndida panoràmica dels llacs dels voltants i de les «Macgillycuddy’s Reeks Mountains», els cims més alts d’Irlanda (1038 m). Farem parada al mirador de  Ladies View, anomenada així des  de la visita de la reina Victòria a Muckross House el 1861. Visita dels jardins de Muckross, la vegetació és impressionant amb magnífics rododendres, situats al parc nacional de Killarney. Continuació fins a Cork, visita panoràmica de la ciutat, és un port actiu, situat al fons de la rada  natural més gran d’Europa. Instal·lació a l’hotel de Cork per sopar i allotjament.

[ DIA 7 ]

Cork - Waterford - Wicklow - Dublín

Esmorzar irlandès. Temps lliure a Cork i sortida cap a Dublín passant per Waterford i Wicklow. Explorarem el preciós comtat de Wicklow (conegut com el “Jardí d’Irlanda”). Visita de Glendalough, un lloc monàstic paleocristià, situat en una vall glacial que protegeix dos llacs. Dinar al restaurant en ruta. Recorrerem la verda i fèrtil costa Est irlandesa, habitada durant l’ocupació britànica pels anglesos. Arribada a l’hotel de Dublín. Instal·lació a les habitacions, sopar i allotjament.

[ DIA 8 ]

Dublín - La vostra regió

Esmorzar irlandès. Matí lliure a Dublín. A l’hora indicada podem oferir com a opció, una visita a la destil·leria de Jamesson Whisky, la més famosa d’Irlanda. Dinar lliure al centre de la ciutat. A la tarda i a l’hora indicada trasllat a l’aeroport de Dublín. Assistència, facturació i vol cap a la vostra regió.

El circuit de la República d’Irlanda a partir de 1.495 €

El preu inclou:

– Vols des de l’aeroport més proper a la vostra zona a Dublín i tornada
– 7 nits en hotel de 3*** i 4**** situat als afores de les poblacions
– Pensió completa des del dinar del dia 1 fins a l’esmorzar del dia 8
– Cafè i te amb els àpats
– Visita a Dublín (Trinity College i la Catedral de St. Patrick’s)
– Parada a la fàbrica de cristall Connemara a Moycullen
– Visita exterior a l’Abadia de Kylemore
– Entrada als Penya-segats de Moher i visita al centre de visitants
– El ferry que travessa el Shannon de Killimer a Tarbert
– Visita dels jardins de la casa Muckross
– Visita al lloc monàstic de Glendalough
– L’autocar gran turisme durant tota l’estada
– Guia durant tota l’estada des de la recepció de l’aeroport de Dublín fins a la facturació el dia de tornada.
– Impostos i serveis locals
– Assegurança de cancel·lació, assistència, repatriació i equipatge

Preu calculat per adult en habitació doble per un grup de mínim de 45 participants.

Opcions:

– Per les excursions o visites no incloses, consulteu-nos els suplements.
– Podem oferir els trasllats de la vostra ciutat a l’aeroport.

Pensem junts el teu viatge en grup?

Diga’ns què tens en ment i dissenyarem el vostre itinerari.