EIVISSA I FORMENTERA

L’EIVISSA NATURAL I AUTÈNTICA ET CAPTIVARÀ!

7 dies i 6 nits

Natura, cultura i diversió t’esperen a Eivissa. En un privilegiat entorn natural, les seves platges i cales competeixen per la seva bellesa amb els seus paisatges interiors. Descobreix aquesta destinació, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i deixa’t endur per la seva màgia especial. Formentera i les illes que l’envolten també et sorprendran per les seves platges i aigües transparents.

[ DIA 1 ]

Embarcament cap a Eivissa

Trobada dels participants al port de Barcelona. Assistència per l’embarcament dels cotxes i dels passatgers i nit a bord del Ferry.

[ DIA 2 ]

Arribada a Eivissa - Formentera - La Mola

Arribada al port Eivissa i connexió amb el vaixell fins a Formentera. Rebuda per un corresponsal que ens portarà a l’hotel. Esmorzar a l’hotel. Presentació de l’estada per part del guia i començarem amb la primera ruta de senderisme per la part est de l’illa fins al poble de El pilar de la Mola. Ruta de 12 km. Tarda lliure per descobrir l’illa. Pensió completa a l’hotel.

[ DIA 3 ]

Formentera: Es Ca Marí - La Savina

Esmorzar a l’hotel. La ruta combina zones d’interior i platges de sorra blanca. Tarda lliure per visitar el Far de la Mola, San Francesc i Es Pujols. Pensió completa a l’hotel.

[ DIA 4 ]

Formentera - Eivissa

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Eivissa amb el vaixell. Instal·lació a l’hotel i temps lliure. Dinar de pícnic. Visita guiada d’Eivissa amb un guia local. Sopar i allotjament a l’hotel.

[ DIA 5 ]

Eivissa: Ruta Santa Agnès i Sant Antoni

Descobrirem Santa Agnès, un petit poble blanc situat en un indret màgic. Tornada per Cala Gració. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 6 ]

Eivissa: Ruta Cala San Vicent i Portinatx

Esmorzar a l’hotel. Ruta entre pins i vora el mar, de la Cala San Vicent, gran platja d’aigües cristal·lines, fins a Portinatx passant pel Far del Moscater. Ruta de 15,5 km i 675 m de desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 7 ]

Embarcament cap a Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Sortida dels participants cap al port d’Eivissa. Dinar de pícnic. Embarcament i arribada a Barcelona al vespre.

Estada de senderisme a partir de 750 €

El preu inclou:

– Assistència durant l’embarcament al port de Barcelona
– Passatge al vaixell en butaca Barcelona – Eivissa – Barcelona (inclòs 1 cotxe per cada 4 persones)
– Passatge al vaixell Eivissa – Formentera – Eivissa
– Pensió completa des de l’esmorzar del dia 2 fins al dinar de pícnic del dia 7
– Aigua i vi inclosos a tots els àpats
– Guia per les rutes de senderisme
– Guia local per la visita d’Eivissa

El preu calculat és per persona en habitació doble i correspon a un grup de 18 persones en hotel tipus bungalow a Formentera i hotel de 3* a Eivissa. Temporada 2024.

Opcions:

– Podem afegir el trasllat des de la teva ciutat de sortida.
– Si el grup és nombrós i té més d’un guia es poden elaborar rutes de diferents nivells de dificultat i preferències. Per exemple excursions més esportives pels apassionats de la muntanya, combinat amb excursions de descoberta i propostes culturals pels participants amb un nivell més baix de senderisme (sortides amb menys km i menys desnivell). Estem oberts a les vostres exigències i necessitats.

Pensem junts el teu viatge en grup?

Diga’ns què tens en ment i dissenyarem el vostre itinerari.