MEDITERRANI ORIENTAL

COSTA FORTUNA

15 dies i 14 nits

Es diu Costa Fortuna perquè si hi estàs navegant la sort et somriurà. A bord, tot plegat és un homenatge als grans transatlàntics del passat: la decoració inspirada en els bojos anys vint, l’elegància en cada petit detall, les autèntiques reproduccions de cartells publicitaris de l’època. A l’hora de sopar us esperen restaurants gourmet, amb menús diferents cada nit. I entre el teatre, el bar lounge, les piscines i els jacuzzis, la sala de jocs i el casino, el vostre creuer semblarà no tenir fi.

[ DIA 1 ]

Embarcament a Barcelona

Trasllat des de la vostra ciutat d’origen i embarcament al Costa Fortuna al Port de Barcelona. Assistència del nostre personal pels tràmits d’embarcament. Sortida 19h00.

[ DIA 2 ]

“Marseille” - França

Arribada a Marsella a les 09h00 – Sortida a les 18h00.

Camps de lavanda, vinyes i precioses cales. Marsella ofereix un panorama artístic i gastronòmic que es troba entre els més fascinants del món: formatges, dolços, vi, sabons i espècies. Explora una terra plena de “la joie de vivre”.

[ DIA 3 ]

Savona - Italia

Arribada a Savona a les 08h00 – Sortida a les 16h30.

Podem descobrir el Port vell de Gènova o el seu grandiós aquari de 10.000 metres quadrats i 71 piscines. Descobreix Finalborgo i Noli, dos pobles enclavats entre el mar i la muntanya. O deixa’t seduir per Albenga on descobriràs i podràs tastar el seu or líquid: l’oli d’oliva.

[ DIA 4 ]

Civitavecchia / Roma - Itàlia

Arribada a Civitavecchia a les 07h00 – Sortida a les 17h00.

Estàs preparat per gaudir d’un dia meravellós jugant al camp de 18 forats de l’Argentari Golf Resort? O bé prefereixes descobrir la grandesa i la història de Roma a Civitavecchia? Monuments dignes de la Capital com les obres d’enginyeria del “Porto di Traiano”, l’art de Michelangelo i de Vanvitelli o els tresors dels Papes. Visita l’animat mercat de Sant Llorenç i gaudeix d’una degustació al Ghetto.

[ DIA 5 ]

“Catania” - Itàlia

Arribada a Catània a les 14h00 – Sortida a les 20h00.

Catània t’espera, pots descobrir l’il·lustre compositor Vincenzo Bellini, l’amfiteatre romà, la Catedral de Santa Àgata i la Porta d’Uzeda. I tastar el clàssic granissat amb brioix. T’atreveixes a aventurar-te a la falda del volcà Etna en un tot-terreny? O prefereixes fer un recorregut amb barca de vela que us portarà fins al cor dels contes d’Homer per la llegendària ribera dels Ciclops?

[ DIA 6 ]

Plaers al mar

Jornada de navegació. Tot el dia al mar.

[ DIA 7 ]

Plaers al mar

Jornada de navegació. Tot el dia al mar.

[ DIA 8 ]

Haifa – Israel

Arribada a Haifa a les 06h00 – Sortida a les 20h00.

Et proposem un suggeridor itinerari que ens porta primer a Betlem per visitar l’Església de la Nativitat, que cada any rep una multitud de fidels i després a la mil·lenària i polièdrica ciutat de Jerusalem, bressol de les tres grans religions monoteistes. O potser prefereixes fer un petit viatge per les terres de Galilea?

[ DIA 9 ]

Limassol - Xipre

Arribada a Limassol a les 08h00 – Sortida a les 14h00.

Podem visitar Nicòsia, amb la seva història mil·lenària i l’emplaçament arqueològic extraordinari de Choirokoitia: des del període neolític fins al domini bizantí i venecià i més enllà. Descobreix l’antic llegat artístic i cultural de la capital xipriota i els seus voltants.

[ DIA 10 ]

Alexandria - Egipte

Arribada a Alexandria a les 06h00 – Sortida a les 23h00.

Basars, ciutats frenètiques, arqueologia, piràmides mil·lenàries, gastronomia dolça i picant, i un dels mars més bells del món on realitzar immersions inoblidables. Creua el canal de Suez i descobreix Egipte!

[ DIA 11 ]

Plaers al mar

Jornada de navegació. Tot el dia al mar.

[ DIA 12 ]

Plaers al mar

Jornada de navegació. Tot el dia al mar.

[ DIA 13 ]

“La Goulette” - Tunisia

Arribada a La Goleta a les 10h00 – Sortida a les 20h00.

Tunísia, part de les terres del Magreb, és un país que ofereix una barreja perfecta d’història, natura i tradicions. Podem sortir a la descoberta de l’antiga Cartago.

[ DIA 14 ]

Plaers al mar

Jornada de navegació. Tot el dia al mar.

[ DIA 15 ]

Port de Barcelona

Arribada a Barcelona a les 09h00.

Esmorzar a bord i tràmits de desembarcament. A la terminal del Port de Barcelona us rebrà el nostre personal d’assistència o xofer per organitzar el vostre trasllat de tornada a la vostra ciutat d’origen.

Extraordinari creuer pel Mediterrani oriental a partir de 1.590 €

El preu inclou:

– Trasllat d’anada i tornada en autocar gran turisme, còmode i ben equipat
– L’assistència del nostre personal al port per a l’embarcament
– Creuer en el transatlàntic Costa Fortuna a la categoria de cabina interior
– Pensió completa des del dinar o sopar del dia 1 fins a l’esmorzar del dia 15. La pensió completa consisteix en esmorzar bufet, dinar bufet, te de la tarda i rebosteria, sopar al restaurant i aperitius de mitjanit
– Forfet begudes “My Drink” Consulteu-nos el detall
– Nit de gala, amb menú especial
– Animació diürna i nocturna (balls, jocs, concursos, espais musicals, etc.)
– Ús de totes les instal·lacions del vaixell: piscines, gandules, tovalloles de piscina, gimnàs, discoteca… 
– Espectacles cada nit al teatre
– Taxes portuàries i taxa de servei/propines
– Assistència dels membres de la tripulació
– Assegurança de cancel·lació, assistència, equipatge, repatriació i protecció sanitària

El preu calculat correspon a un adult en cabina interior doble, amb sortida des d’un punt d’origen de màxim 200 km de distància de Barcelona.

Opcions:

– Consulta’ns per altres dates i altres itineraris.
– S’ofereix una increïble selecció d’excursions que s’adapten a tots els gustos: ja sigui que trieu l´aventura, la natura, la cultura o la història. Des de tours per la ciutat fins a visites culturals, passant per recorreguts panoràmics i d’aventura, fins a excursions dissenyades per descobrir les meravelles naturals, el mar o relaxar-vos sota el sol. Pregunteu-nos i us orientarem!
– Podem calcular el teu pressupost pel trasllat des de la teva ciutat de sortida.

Pensem junts el teu viatge en grup?

Diga’ns què tens en ment i dissenyarem el vostre itinerari.