PORTUGAL

MONUMENTAL I TRADICIONAL

8 dies i 7 nits

Portugal, de la Vall del Duero fins a la Vall del Tajo, ens ofereix una gran varietat de joies culturals i de la naturalesa impressionants. De Porto a Lisboa passant per Aveiro, la “Venècia portuguesa”, Coimbra, Fatima, Sintra… La seva població és generosa i benèvola. El País ens presenta una forta personalitat i un estil arquitectònic únic i notable. Benvinguts a Portugal!

[ DIA 1 ]

Vol a Porto

Sortida de l’aeroport i vol cap a Portugal. Arribada a l’aeroport de Porto, assistència del guia que ens acompanyarà durant tota l’estada. Trasllat en autocar a l’hotel a la zona de Porto. Instal·lació per 2 nits. Sopar i allotjament.

[ DIA 2 ]

Porto

Esmorzar i visita de la ciutat Porto. Acompanyats d’un guia local, visitarem la segona ciutat de Portugal. El vell Porto està coronat per la seva Catedral. El nucli antic va ser declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Visitarem un celler de Porto amb degustació. Dinar al restaurant. A la tarda, continuació de la visita de Porto amb una excursió en vaixell pel Douro, descobrirem els nombrosos ponts que el travessen. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

[ DIA 3 ]

Porto - Aveiro - Coimbra - Monestir Bathala - Marinha Grande

Esmorzar i sortida cap a Aveiro, la ciutat es troba enclavada en una rada que és el port d’un gran nombre d’embarcacions de fons pla i de colors vius. Continuació fins a Coimbra, farem una visita amb guia local de la magnífica ciutat que domina la torre de l’antiga universitat, és la ciutat universitària de Portugal, visitarem la seva Biblioteca del segle XVII. Dinar al restaurant amb menú Bacalhau. Continuació cap al sud i arribada al Monestir de Bathala, és una de les obres mestres més belles del gòtic i de l’art “manuelí” (d’estil autènticament portuguès). Al vespre continuarem cap a la ciutat de Marinha Grande. Arribada a l’hotel, instal·lació per 2 nits. Sopar i allotjament.

[ DIA 4 ]

Marinha - Castell de Tomar - Fatima - Nazare - Alcobaça - Marinha

Esmorzar a l’hotel. Sortirem cap al Castell de Tomar, va ser construït per l’Orde del Temple (Els Templers) cap al 1160. Continuarem cap a Fatima, tindrem temps lliure. Continuació cap a Nazare. Dinar típic de pescadors en un restaurant. El petit port pesquer gaudeix d’un emplaçament excepcional. Prosseguirem cap a Alcobaça, visita de l’Abadia reial cistercenca de Santa Maria. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

[ DIA 5]

Marinha Grande Obidos - Mafra - Sintra - Lisboa

Després d’esmorzar, sortida cap a Obidos, ciutat medieval que domina un extens paisatge de valls verdes. Continuarem cap a Mafra per fer el descobriment exterior del monestir barroc. Dinar al restaurant, un extraordinari bufet lliure. Continuació cap a Sintra, centre turístic dels monarques portuguesos, i ciutat d’artesania i d’antiquari (temps lliure). Visita del Palau Nacional i del Parc de la Pena. Continuació cap a la regió de Lisboa, instal·lació a l’hotel per a 3 nits. Sopar i allotjament.

[ DIA 6 ]

Lisboa

Esmorzar a l’hotel i sortida per descobrir Lisboa. Amb el nostre guia local descobrirem tots els seus secrets, al voltant del “Rossio” o “Praça de Dom Pedro IV” és la ciutat pombalina. Al barri d’Alfama, trobarem la Catedral “Sé Patriarcal” i el carrer dels jueus. També veurem el pont Vasco da Gama o pont penjant que travessa l’entrada a l’estuari del Tajo, la Torre dels navegants i l’entrada al monestir “Dos Jeronimos” amb el seu magnífic claustre. Dinar en un restaurant. A la tarda, continuació de la visita, La Torre de Belem, és una de les joies de l’arquitectura “manuelina”. Visitarem el magnífic museu de les carrosses. Retorn a l’hotel. Sopar. Aquesta nit viurem una festa privada de Fado a l’hotel. Allotjament.

[ DIA 7 ]

El Crist Rei - Estoril - Cascais

Esmorzar a l’hotel. Descobrirem el “Ponte 25 de Abril” en honor a la Revolució dels Clavells de 1974, podrem veure la impressionant i majestuosa estàtua gegant de Crist Rei que es va aixecar l’any 1959 es copia del Crist Redemptor de Rio de Janeiro. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda, sortirem per una carretera de cornisa cap a Cascais i Estoril. Cascais és alhora un port pesquer i un elegant centre balneari. Estoril, en canvi, apareix com una de les ciutats més tradicionals de Portugal ateses les seves nombroses cases senyorials. El seu increïble casino, és el més gran d’Europa. Retorn a l’hotel per sopar i allotjament.

[ DIA 8 ]

Lisboa - Vol de tornada

Esmorzar i sortida cap a Lisboa, farem el nostre darrer homenatge a la capital del Tajo, Lisboa viu entre el riu i l’oceà. Trasllat a l’aeroport. Assistència per a la facturació i vol de tornada.

Viatja al Portugal monumental i tradicional a partir de 999 €

El preu inclou:

– L’avió de la ciutat de sortida a Porto i de Lisboa a la ciutat de tornada
– El servei d’assistència pel nostre guia durant tot el viatge, des de l’assistència a l’aeroport de Porto fins a l’assistència per la facturació a l’aeroport de Lisboa
– L’autocar gran turisme des de l’aeroport de Porto fins a l’aeroport de Lisboa (tot el circuit)
– Els hotels 3* a la regió de Porto, a Marinha Grande i a la regió de Lisboa
– Les begudes en els àpats vi i aigua
– La nit de fado privada a l’hotel de la zona de Lisboa o Marinha Grande, s’oferirà una beguda local
– La pensió completa des del sopar del dia 1 fins a l’esmorzar del dia 8
– Els dinars als restaurants indicats al programa (selecció de menús locals per exemple: menjar de peix a la costa o, per descomptat, el dinar “Bacalhau”)
– Les excursions i visites previstes al programa
– Els guies locals a Porto, Coimbra, Bathala, Lisboa
– L’entrada a les principals visites: Universitat de Coimbra, Monestir de Batalha, Castell de Tomar, Palau Nacional de Sintra, Monestir dos Jerónimos, Museu dels carruatges
– El passeig en vaixell pel Douro
– La visita a un celler i tast a Porto
– L’assegurança d’assistència, repatriació i cancel·lació

El preu calculat correspon a un grup de mínim 45 participants.

Opcions:

– Podem oferir els trasllats de la vostra ciutat a l’aeroport de sortida.

Pensem junts el teu viatge en grup?

Diga’ns què tens en ment i dissenyarem el vostre itinerari.