MENORCA - CAMÍ DE CAVALLS

VINE A DESCOBRIR LA PETITA ILLA DE MENORCA, POTSER LA MÉS AUTÈNTICA DE LES ILLES BALEARS!

7 dies i 6 nits

L’illa, declarada Reserva de la Biosfera per la UNESCO, amaga tresors, una natura verge i esplèndides cales només accessibles fent senderisme pel Camí de Cavalls. L’origen d’aquest camí ancestral i el seu nom es remunta al segle XIV, quan es va imposar per ordre reial l’obligació dels genets de Menorca de posicionar un cavall armat per vigilar la costa i defensar l’illa. Durant les excursions descobrireu la bellesa de la seva flora, fauna i paisatges contrastats amb penya-segats àrids al nord i pinedes i sorra blanca al sud.

[ DIA 1 ]

Embarcament cap a Menorca

Trobada dels participants al port de Barcelona. Assistència per l’embarcament dels cotxes i dels passatgers i nit a bord del Ferry.

[ DIA 2 ]

Arribada a Menorca - Favaritx - Es Grau (PARC NATUREL DE S'ALBUFERA DES GRAU)

Arribada a Ciutadella. Rebuda per un corresponsal que ens portarà a l’hotel. Esmorzar a l’hotel. Presentació de l’estada per part del guia i començarem amb la primera ruta de senderisme pel Parc Natural de s’Albufera. Una zona privilegiada per ser un hàbitat excel·lent de múltiples espècies d’aus i encara més per la seva morfologia. Dinar a l’hotel i instal·lació a les habitacions. A la tarda passejada fins a Fornells. Sopar a l’hotel.

[ DIA 3 ]

Binimel·là i Platja de Cavalleria - Fornells

Esmorzar a l’hotel. Aquesta ruta transcorre per la costa dentada del nord de l’illa, de gran bellesa geològica i amb sistemes dunars que formen les platges de Tirant, Cavalleria i Bibimel·là. Sortida de Cala Binimel·là, la platja més gran del nord, coneguda per la riquesa del seu fons marí i arribada a Cala Tirant o platges de Fornells. Dinar a l’hotel. A la tarda sortida per la visita de Maó, la capital de l’illa. Sopar a l’hotel.

 

[ DIA 4 ]

Son Saura o Cala Turqueta - Cala Galdana

Esmorzar a l’hotel. Ruta molt bonica que travessa magnífiques cales d’aigua turquesa i sorra blanca. Sortida de la platja de Son Saura per travessar zones protegides. scorre ruta transcorre per la costa dentada del nord de l’illa, d’una gran bellesa geològica i amb sistemes dunars que formen les platges de Tirant, Cavalleria i Binimel·là (coneguda per la riquesa del seu fons marí. Acabarem a la irresistible badia de Fornells. Ruta lineal de 16 km i 445 m de desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.



[ DIA 5 ]

Cala Pilar - Algaiarens - Cala Morell

Esmorzar a l’hotel. Aquesta ruta del nord-est de l’illa ofereix contrastos significatius. Passarem per la vall d’Algaiarens, formada per una vegetació boscosa que contrasta amb la platja vermella de Cala Pilar. Ruta de 15,5 km i 360 m de desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 6 ]

Maó i Ciutadella

Esmorzar a l’hotel. Visita amb guia oficial de la ciutat de Maó amb la seva història mil·lenària i la seva riquesa del llegat històric acumulat en aquests segles d’existència. Dinar lliure. A la tarda ens dirigirem a l’altra banda de l’illa per fer una visita guiada a Ciutadella, l’antiga capital de l’illa. Els seus orígens prehistòrics han llegat a la regió un important patrimoni arqueològic, en forma de megàlits. El nucli antic està travessat per carrers medievals plens de palaus, esglésies i fortaleses. Sopar i allotjament a l’hotel.

[ DIA 7 ]

Embarcament cap a Barcelona

Esmorzar a l’hotel i sortida dels participants cap al Port de Ciutadella per agafar el vaixell al migdia cap a Barcelona. Arribada al vespre.

Estada de senderisme a partir de 749 €

El preu inclou:

– Assistència durant l’embarcament al port de Barcelona
– Passatge al vaixell en butaca Barcelona – Ciutadella – Barcelona (inclòs 1 cotxe per cada 4 persones)
– Pensió completa des de l’esmorzar del dia 2 fins l’esmorzar del dia 7
– Aigua i vi inclosos a tots els àpats
– 4 rutes de senderisme amb guia de muntanya (1 guia cada 15 persones)
– 1 guia local per la visita de Maó i Ciutadella
– Assegurança de cancel·lació, assistència i repatriació

El preu calculat és per persona en habitació doble i correspon a un grup de mínim 36 persones en un hotel estàndard de 2*. Temporada 2024.

Opcions:

– Podem afegir el trasllat des de la teva ciutat de sortida.
– Podem calcular el teu pressupost per a grups a partir de 10 persones.
– Si el grup és nombrós i té més d’un guia es poden elaborar rutes de diferents nivells de dificultat i preferències. Per exemple excursions més esportives pels apassionats de la muntanya, combinat amb excursions de descoberta i propostes culturals pels participants amb un nivell més baix de senderisme (sortides amb menys km i menys desnivell). Estem oberts a les vostres exigències i necessitats.

Pensem junts el teu viatge en grup?

Diga’ns què tens en ment i dissenyarem el vostre itinerari.