ROSES - CAP DE CREUS

ROSES, LA BADIA AMB 3.000 ANYS D’HISTÒRIA!

6 dies i 5 nits

En aquest territori d’enclavaments insospitats, es concentra tota la bellesa i l’exotisme de la confluència entre el caràcter dels Pirineus i la subtilesa de la Mediterrània. Roses està envoltada de mar i muntanya, pels Parcs Naturals del Cap de Creus, dels Aiguamolls i del massís de les Alberes.

[ DIA 1 ]

Arribada a Roses

Arribada des de la vostra regió a Roses. Instal·lació a l’hotel per 5 nits. Sangria de benvinguda i presentació de l’estada per part del nostre guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

[ DIA 2 ]

Roses megalítica - Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà

Esmorzar a l’hotel. Ruta circular de 3 h i 250 m de desnivell on podrem admirar nombrosos megàlits: menhirs, pedra dels sacrificis i dolmens. Impressionants vistes sobre la badia de Roses i la plana empordanesa. Dinar a l’hotel. Caminada al Parc Natural dels Aiguamolls fins al mar. Observació d’aus aquàtiques des dels nombrosos miradors. Sopar i allotjament a l’hotel.

[ DIA 3 ]

Jornada Medieval: Serra de Rodes - Cap de Creus

Esmorzar a l’hotel. Seguirem un antic camí de transhumància per arribar al punt més alt del Cap de Creus. Ruta circular de 16 km i 740 m de desnivell o de 8 km i 300 m de desnivell. Els dos grups es troben per dinar de pícnic a les ruïnes del Castell de Verdera, amb una visió de 360º. Visita al monestir de Sant Pere de Rodes, una joia de l’art romànic, l’Església de Santa Elena i l’Ermita de Sant Onofre amb una meravellosa vista sobre la badia de Roses. Sopar i allotjament a l’hotel.

[ DIA 4 ]

Jornada Daliniana - Far del Cap de Creus

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al mític far del Cap de Creus, el punt més oriental de la península Ibèrica. Punt d’inici del GR11, que travessa la cadena dels Pirineus. Ruta circular de 14 km i 450 m de desnivell o de 8 km i 300 m de desnivell. Els dos grups es troben per dinar de pícnic a Cala Culip. Acabarem el dia a Portlligat, un petit poble de pescadors on va viure Salvador Dalí. Visitem la seva casa… una experiència realment transcendent.

[ DIA 5 ]

Cadaqués

Esmorzar a l’hotel. Ruta circular de 18 km i 600 m de desnivell o 8 km i 300 m de desnivell. Per camins de transhumància, vorejats de pedra seca ens enfilem cap a la part més salvatge del Parc Natural del Cap de Creus. Pícnic, a la sublim Cala Taballera. Ruta molt variada per l’altiplà amb vistes a Portlligat, el far del Cap de Creus i Cadaqués. Visita de Cadaqués. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 6 ]

Parc Natural del Cap de Creus / Sant Martí d’Empúries o Museu Dalí

Esmorzar a l’hotel. Us proposem 3 opcions a escollir. Ruta circular per les altures i les crestes de Roses de 10 km i 400 m. Visita del poble medieval de Sant Martí d’Empúries, un lloc extraordinari de gran bellesa a la vora del mar amb possibilitat de visitar les ruïnes d’Empúries. O bé visita al Museu Salvador Dalí, l’objecte surrealista més gran del món. Visita a una bodega a Roses i tast de productes locals. Dinar a l’hotel i sortida dels participants.

Estada de senderisme a partir de 382 €

El preu inclou:

– Pensió completa des del sopar del dia 1 fins al dinar del dia 6
– Aigua i vi inclosos a tots els àpats
– Guies locals especialistes de la regió per les excursions del dia 2 al dia 6
– Taxa turística
– Entrades al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, al Monestir de Sant Pere de Rodes i a la casa de Salvador Dalí a Portlligat.

El preu calculat és per persona en habitació doble i correspon a un grup de mínim 28 persones en un hotel estàndard de 3*. Temporada 2024.

Opcions:

– Podem afegir el trasllat des de la teva ciutat de sortida.
– Podem calcular el teu pressupost per a grups menys nombrosos.
– Si el grup és nombrós i té més d’un guia es poden elaborar rutes de diferents nivells de dificultat i preferències. Per exemple excursions més esportives pels apassionats de la muntanya, combinat amb excursions de descoberta i propostes culturals pels participants amb un nivell més baix de senderisme (sortides amb menys km i menys desnivell). Estem oberts a les vostres exigències i necessitats.

Pensem junts el teu viatge en grup?

Diga’ns què tens en ment i dissenyarem el vostre itinerari.