COSTA DAURADA - TARRAGONA

PASSIÓ PEL MEDITERRANI

7 dies i 6 nits

Descobreix aquest territori excepcional de precioses platges, camins de ronda, pobles mariners i muntanyes a l’interior. Endinsa’t en el magnífic Delta de l’Ebre, un indret excepcional pels amants de la natura i la fauna.

[ DIA 1 ]

Arribada a l’Hospitalet de l’Infant

Arribada des de la vostra regió a l’Hospitalet de l’infant. Instal·lació a l’hotel per 6 nits. Sangria de benvinguda. Sopar i allotjament.

[ DIA 2 ]

Serra de Cardó - Degustació de vins ecològics DO Tarragona

Esmorzar a l’hotel i explicació de l’estada pel nostre guia. Sortida cap a la Serra de Cardó, espai natural protegit on es troba el Desert Carmelita. És una ruta espectacular, redescoberta fa pocs anys, durant el recorregut veurem fins a 11 capelles aïllades entre aquestes muntanyes. Caminada de 11 km i 600 m de desnivell. A la tarda, tast de vins ecològics de la denominació d’origen Tarragona. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic. — Nivell fàcil: 5,5 km i 350 m desnivell —

[ DIA 3 ]

Muntanyes de Tivissa

Esmorzar a l’hotel. Ruta a través de les muntanyes de Tivissa, muntanyes salvatges típiques de la mediterrània amb espectaculars vistes sobre el mar. Caminada de 12 km i 500 m de desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic. — Nivell fàcil: 8 km i 450 m de desnivell. —

[ DIA 4 ]

Ruta dels pirates i contrabandistes

Esmorzar a l’hotel. Agafarem el sender de la Mediterrània (GR-92), per fer una ruta sinuosa entre petites cales de gran bellesa. Són vells camins pels quals passaven els antics contrabandistes, pirates o soldats de guerres passades. Ruta de 17 km i 250 m de desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic. –Nivell fàcil: 12 km i 200 m de desnivell —

[ DIA 5 ]

Descoberta de la Terra dels Dips (gossos vampirs)

Esmorzar a l’hotel. Sortim a la descoberta de la Terra dels Dips. La llegenda diu que a les muntanyes que envolten Pratdip i Colldejou s’amagaven els “Dips”, uns éssers mitològics i vampírics que sotjaven ramats i persones a hora foscant… Ruta de 9,5 km i 700 m de desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic. — Nivell fàcil: 7,5 km i 450 m —

[ DIA 6 ]

Experiència amb les aus del Delta i dinar de comiat amb paella d’arròs del Delta

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Delta de l’Ebre, visitarem aquesta zona declarada Parc Natural l’any 1983. És la zona humida més gran de Catalunya. Un espai únic de gran bellesa natural, un espectacle ornitològic, amb entre 50.000 i 100.000 exemplars de 300 espècies diferents. Visitarem un productor d’arròs local. Dinar en un restaurant del Delta de l’Ebre. Tarda lliure amb la possibilitat de visitar la Punta del Fangar. Sopar i allotjament a l’hotel.

[ DIA 7 ]

Tarragona - Ciutat d’origen

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Tarragona. Visita de la ciutat amb guia local. Tot seguit, visita de les muralles i del Circ Romà. Dinar de pícnic. Sortida dels participants.



Estada de senderisme a partir de 563 €

El preu inclou:

– Pensió completa des del sopar del dia 1 fins el dinar de pícnic del dia 7
– Aigua i vi inclosos a tots els àpats a l’hotel
– Sangria de benvinguda
– Guia per les sortides del dia 2 al dia 6 (1 guia per cada 15-20 persones). 
– Degustació de vins ecològics de la D.O. Tarragona
– Visita d’un arrossar al Delta de l’Ebre i dinar a un restaurant amb arròs del Delta.
– Guia local a Tarragona per una visita de mig dia
– Entrada al Circ romà i muralles a Tarragona
– Assegurança de cancel·lació, assistència i repatriació
– Taxa turística

El preu calculat és per persona en habitació doble i correspon a un grup d’entre 15 i 20 persones amb un sol guia, en un hotel estàndard de 3*. Temporada 2025.

Opcions:

– Podem afegir el trasllat des de la teva ciutat de sortida.
– Si el grup és nombrós i té més d’un guia es poden elaborar rutes de diferents nivells de dificultat i preferències. Per exemple excursions més esportives pels apassionats de la muntanya, combinat amb excursions de descoberta i propostes culturals pels participants amb un nivell més baix de senderisme (sortides amb menys km i menys desnivell). Estem oberts a les vostres exigències i necessitats.

Pensem junts el teu viatge en grup?

Diga’ns què tens en ment i dissenyarem el vostre itinerari.