BARDENAS REALES

EL DESERT DE LES BARDENAS A NAVARRA ET SORPRENDRÀ AMB UN ESPECTACLE ÚNIC I SALVATGE!

6 dies i 5 nits

Situades al sud-est de Navarra, les Bardenas Reales estan considerades el desert més gran d’Europa. Declarades Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Darrere del seu aspecte inhòspit i lunar on predominen barrancs, altiplans i túmuls solitaris, amaguen en realitat un espectacle únic i salvatge caracteritzat per una vegetació particular així com formacions rocoses impressionants causades per l’erosió.



[ DIA 1 ]

Arribada a Tudela / Alfaro

Arribada des de la vostra regió a Tudela o Alfaro. Instal·lació a l’hotel per 5 nits. Sopar i allotjament a l’hotel.

[ DIA 2 ]

Ruta del Castell de l’Estaca

Esmorzar a l’hotel i trobada amb el nostre guia. Sortida cap al Parc Natural de les Bardenas. Ruta del Castell de l’Estaca: ruta perfecta per descobrir el paisatge i el patrimoni històric de la Bardena Blanca. Apropant-nos al cim del turó obtindrem una panoràmica de 360º i podrem creuar les carenes per aproximar-nos als cims d’argila amb increïbles tons rosats, ocres i blaus! Caminada de 10,5 km i 370 m de desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 3 ]

Cabezo del Fraile - Castell del Fraile

Esmorzar a l’hotel. Preciosa caminada que ens portarà a escalar la formació rocosa anomenada Cabezo del Fraile i visitar la Bardena Negra. Descobrirem el Castell del Fraile, un castell espectacular esculpit directament a la roca. Ruta de 13,5 km i 325 m de desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 4 ]

Ruta Aguirre - Castell de Peñaflor

Esmorzar a l’hotel. Agafarem camins que discorren entre els canyons on l’argila dona formes sinuoses i quasi irreals gràcies a l’erosió provocada pel vent i l’aigua. Es pot gaudir de les magnífiques vistes del castell de Peñaflor, que manté l’equilibri al cim d’un cabezo esculpit per l’erosió. Ruta circular de 15 km i 158 m de desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 5 ]

Ruta Riva Blanca - Mesalobar

Esmorzar a l’hotel. La pujada final al Mesalobar (365 m) ens permetrà tenir una magnífica vista de l’extensió de la Bardena Blanca. Magnífiques vistes del Rincón del Bú. Caminada de 13,3 km i 232 m de desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 6 ]

Tudela / Alfaro - Ciutat d’origen

Esmorzar a l’hotel i sortida dels participants.

Estada de senderisme a partir de 460 €

El preu inclou:

– Pensió completa des del sopar del dia 1 fins l’esmorzar del dia 6
– Aigua i vi inclosos a tots els àpats
– Guia local especialista de la regió per les excursions del dia 2 al dia 5
– Assegurança de cancel·lació, assistència i repatriació
– Taxa turística

El preu calculat és per persona en habitació doble i correspon a un grup de mínim 51 persones en un hotel estàndard de 3*. Temporada 2025.

Opcions:

– Podem afegir el trasllat des de la teva ciutat de sortida.
– Podem calcular el teu pressupost per a grups a partir de 15 persones.

Pensem junts el teu viatge en grup?

Diga’ns què tens en ment i dissenyarem el vostre itinerari.