CANTÀBRIA

DIUEN QUE CÀNTABRIA ÉS INFINITA…

7 dies i 6 nits

Podem gaudir de les seves meravelloses platges i caletes o passejar pels ports dels petits pobles pesquers. Descobrir les llargues valls envoltats pel perfum de la ginesta i els pins o contemplar els paisatges dels Pics d’Europa, el parc nacional més gran d’Espanya.



[ DIA 1 ]

Arribada a Suances

Arribada des de la vostra ciutat d’origen. Aperitiu de benvinguda. Presentació de l’estada per part del vostre guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

[ DIA 2 ]

Ruta pels penya-segats de Somo i Langre

Ruta vora el mar, pels penya-segats entre Somo i Langre. Caminada de 16 km i poc desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 3 ]

Picos de Europa - Camino Lebaniego

Pics d’Europa: senderisme per paisatges d’alta muntanya. Seguirem la ruta de pelegrinatge del Lebaniego. Santa María de Lebeña, Cabañes, castañar del Habario, Allende vora el riu Rubejo. Descobrirem paisatges fluvials, cascades i petits senders. Recorregut circular de 10 km i 620 m de desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 4 ]

La Picota - Comillas - Santillana del Mar

Pujada a La Picota al matí. A partir de 6 km i 200 m de desnivell. A la tarda visita al bonic poble mariner de Comillas. El Palau del Marquès de Comillas té en el seu gran parc un esplèndid pavelló anomenat “El capricho”, obra de l’arquitecte català Antoni Gaudí. Visita a Santillana del Mar. Pensió completa a l’hotel.

[ DIA 5 ]

Ruta dels fars - Faro de Caballo - Santoña

Ruta dels Fars: itinerari a peu en direcció a Santoña per una ruta amb boniques vistes al mar on podrem admirar l’espectacular far del cavall entre d’altres. A partir de 13 km i 400 m de desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 6 ]

Camino de Santiago - Santander

Camí de Santiago a San Vicente de la Barquera. A partir de 12 km i 200 m de desnivell. Tornada en autobús al punt de sortida. A la tarda visita de Santander, les platges del Sardinero i la península de la Magdalena. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 7 ]

Suances - Ciutat d’origen

Esmorzar i sortida dels participants.

Estada de senderisme a partir de 452 €

El preu inclou:

– Pensió completa des del sopar del dia 1 fins a l’esmorzar del dia 7
– Aigua i vi inclosos a tots els àpats
– Aperitiu de benvinguda a l’arribada
– Animació segons programa de l’hotel
– 2 guies locals per a excursions i visites culturals. Possibilitat de fer 2 grups amb nivells diferents
– Assegurança d’assistència, repatriació i cancel·lació

El preu calculat és per persona en habitació doble i correspon a un grup de mínim 31 persones en un hotel estàndard de 3*. Temporada 2025.

Opcions:

– Podem afegir el trasllat des de la teva ciutat de sortida.
– Podem calcular el teu pressupost per a grups a partir de 15 persones.
– També proposem una estada de senderisme de 8 dies i 7 nits, consulta’ns!
– Si el grup és nombrós i té més d’un guia es poden elaborar rutes de diferents nivells de dificultat i preferències. Per exemple excursions més esportives pels apassionats de la muntanya, combinat amb excursions de descoberta i propostes culturals pels participants amb un nivell més baix de senderisme (sortides amb menys km i menys desnivell). Estem oberts a les vostres exigències i necessitats.

Pensem junts el teu viatge en grup?

Diga’ns què tens en ment i dissenyarem el vostre itinerari.