ATLÀNTIC

MSC DIVINA

12 dies i 11 nits

Inspirat a Sophia Loren, el MSC Divina us ofereix tota l’elegància i el glamur de l’era daurada de les línies de creuers, realçada per tecnologia moderna i ecològica. A bord trobareu totes les comoditats i una varietat d’instal·lacions esportives, de lleure i d’entreteniment de primer nivell, inclosos clubs per a nens i adolescents per garantir la felicitat de tots. Preparats per embarcar?

[ DIA 1 ]

Embarcament a Barcelona

Trasllat des de la vostra ciutat d’origen i embarcament al MSC Divina al Port de Barcelona. Assistència del nostre personal pels tràmits d’embarcament. Sortida 18h00.

[ DIA 2 ]

Navegació

Jornada de navegació. Tot el dia al mar.

[ DIA 3 ]

Casablanca - Marroc

Arribada a Casablanca a les 09h00 – Sortida a les 22h00.

Casablanca és una ciutat portuària impressionant ubicada a la màgica costa del Marroc. Descobreix la seva arquitectura morisca, les atractives platges i l’acolorida Medina. La Place Mohammed V, d’importància simbòlica, llueix resplendent amb les palmeres i una font majestuosa. I a uns quilòmetres, us esperen dues extraordinàries ciutats: l’animada Marràqueix i la bella Rabat.

[ DIA 4 ]

Navegació

Jornada de navegació. Tot el dia al mar.

[ DIA 5]

Santa Cruz de Tenerife - Espanya

Arribada a Santa Cruz de Tenerife a les 08h00 – Sortida a les 16h00.

Santa Cruz és la capital de Tenerife, la més gran de les vuit Illes Canàries. La ciutat compta amb atractius impressionants com la Plaça d’Espanya, l’Església de Sant Francesc d’AssÍs o l’Auditori de Tenerife, de color blanc i amb forma d’onada gegant. En aquesta acolorida localitat típica canària, podràs prendre el sol, gaudir de la millor gastronomia o banyar-te a les seves aigües cristal·lines.

[ DIA 6 ]

Funchal - Portugal

Arribada a Funchal a les 09h00 – Sortida a les 16h00.

Quan arribes a Funchal, el vaixell llença l’àncora en una badia protegida per muntanyes que s’eleven a l’esquena del port. El nom de Funchal deriva de la planta de fonoll, “el funcho”, que encara es continua usant per elaborar els tradicionals dolços coneguts com a “rebuçados de funcho” i que podràs trobar per tota l’illa de Madeira.

[ DIA 7 ]

Navegació

Jornada de navegació. Tot el dia al mar.

[ DIA 8 ]

Málaga - Espanya

Arribada a Màlaga a les 08h00 – Sortida a les 17h00.

Màlaga és una animada ciutat ubicada a la famosa Costa del Sol que compta amb un ampli ventall d’atractius, com la Alcazaba i Gibralfaro, les seves ciutadelles a dalt del turó. Podreu recórrer el seu modern passeig marítim o els carrers empedrats del nucli antic. Màlaga també és la porta d’entrada a la bella Granada, amb una impressionant arquitectura àrab.

[ DIA 9]

Navegació

Jornada de navegació. Tot el dia al mar.

[ DIA 10 ]

“Marseille” - França

Arribada a Marsella a les 09h00 – Sortida a les 17h00.

Aquesta animada ciutat portuària és famosa per la seva barreja única de decadència i glamur, manifestats al seu laberint de carrers i elements arquitectònics històrics. I a pocs quilòmetres de les carismàtiques cafeteries i l’animat port vell de Marsella hi ha ciutats impressionants com Aix-en-Provence, lloc de naixement de Cézanne, o Avinyó, de gran bellesa.

[ DIA 11 ]

“Genova” - Italia

Arribada a Gènova a les 07h00 – Sortida a les 16h00.

La ciutat portuària de Gènova és la porta d’entrada a la famosa Riviera italiana. Passegeu pels seus sinuosos carrerons medievals, gaudiu de la històrica Piazza Matteotti i delecteu-vos amb els seus magnífics claustres i edificis dels segles XVI i XVII. Fora de la ciutat, a la costa, podreu descobrir tota una sèrie de pobles romàntics, com el colorit Portofino.

[ DIA 12 ]

Desembarcament a Barcelona

Arribada a Barcelona a les 13h00.

Esmorzar a bord i tràmits de desembarcament. A la terminal del Port de Barcelona us rebrà el nostre personal d’assistència o xofer per organitzar el vostre trasllat de tornada a la vostra ciutat d’origen.

Extraordinari creuer per l’Atlàntic a partir de 836 €

El preu inclou:

– Trasllat d’anada i tornada en autocar gran turisme, còmode i ben equipat
– L’assistència del nostre personal al port per a l’embarcament
– Creuer en el transatlàntic MSC Divina a la categoria de cabina interior
– Pensió completa des del dinar o sopar del dia 1 fins a l’esmorzar del dia 12. La pensió completa consisteix en: esmorzar bufet, dinar bufet, te de la tarda i rebosteria, sopar al restaurant i aperitius de mitjanit
– Nit de gala, amb menú especial
– Animació diürna i nocturna (balls, jocs, concursos, espais musicals, etc.)
– Ús de totes les instal·lacions del vaixell: piscines, gandules, tovalloles de piscina, gimnàs, discoteca… 
– Espectacles cada nit al teatre
– Taxes portuàries i taxa de servei/propines
– Assistència dels membres de la tripulació
– Assegurança de cancel·lació, assistència, equipatge i repatriació

El preu calculat és per adult en cabina interior doble, amb sortida des d’un punt d’origen de màxim 200 km de distància de Barcelona. Per un grup de mínim 35 participants.

Opcions:

– Consulta’ns per altres dates i altres itineraris.
– S’ofereix una increïble selecció d’excursions que s’adapten a tots els gustos: ja sigui que trieu l´aventura, la natura, la cultura o la història. Des de tours per la ciutat fins a visites culturals, passant per recorreguts panoràmics i d’aventura, fins a excursions dissenyades per descobrir les meravelles naturals, el mar o relaxar-vos sota el sol. Pregunteu-nos i us orientarem!
– Podem calcular el teu pressupost pel trasllat des de la teva ciutat de sortida.

Pensem junts el teu viatge en grup?

Diga’ns què tens en ment i dissenyarem el vostre itinerari.