MEDITERRANI OCCIDENTAL

MSC GRANDIOSA

8 dies i 7 nits

El vaixell MSC Grandiosa és un dels vaixells més respectuosos amb el medi ambient i un model d’eficiència energètica pels creuers moderns. Encara més innovador que els seus homòlegs de la flota, us esperen espais elegants amb tecnologia d’última generació. Prepareu-vos per submergir-vos en una de les nostres piscines, divertir-vos durant les nits temàtiques, gaudir d’una deliciosa experiència culinària en els nostres increïbles restaurants i molt més! Per descomptat, les escales també són un element important i se us proposaran excursions a bord. Llevem l’àncora i salpem?!

[ DIA 1 ]

Embarcament a Barcelona

Trasllat des de la vostra ciutat d’origen i embarcament al MSC Grandiosa al Port de Barcelona. Assistència del nostre personal pels tràmits d’embarcament. Sortida 18h00.

[ DIA 2 ]

Navegació

Jornada de navegació. Tot el dia al mar.

[ DIA 3 ]

“La Goulette” - Tunisia

Arribada a La Goleta a les 08h00 – Sortida a les 18h00.

El país més septentrional d’Àfrica, Tunísia, és una joia de la corona del continent. Des del port de La Goleta podem descobrir la Medina, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, amb els seus mausoleus i palaus. Un paisatge de gran bellesa natural!

[ DIA 4 ]

“Palermo” - Italia

Arribada a Palerm a les 08h00 – Sortida a les 18h00.

Palerm, és la capital de l’illa de Sicília. Aquesta ciutat tan cosmopolita és coneguda per una esplèndida arquitectura, pel seu típic menjar de carrer i per unes platges precioses.

[ DIA 5 ]

“Napoli” - Italia

Arribada a Nàpols a les 07h00 – Sortida a les 13h00.

Nàpols és una de les joies antigues d’Itàlia. Amb un animat centre històric disposat al voltant d´una meravellosa badia, la ciutat ofereix tot tipus d´atractius arquitectònics, obres d´art i delícies gastronòmiques. El volcà apagat del Vesuvi ofereix un teló de fons de postal, mentre que, des de la ciutat, podreu desplaçar-vos fins al jaciment arqueològic de Pompeia o gaudir de la glamurosa illa de Capri.

[ DIA 6 ]

“Genova” - Italia

Arribada a Gènova a les 09h30 – Sortida a les 18h00.

La ciutat portuària de Gènova és la porta d’entrada a la famosa Riviera italiana. Passegeu pels seus sinuosos carrerons medievals, gaudiu de la històrica Piazza Matteotti i delecteu-vos amb els seus magnífics claustres i edificis dels segles XVI i XVII. Fora de la ciutat, a la costa, podreu descobrir tota una sèrie de pobles romàntics, com el colorit Portofino.

[ DIA 7 ]

“Marseille” - França

Arribada a Marsella a les 08h00 – Sortida a les 18h00.

Aquesta animada ciutat portuària és famosa per la seva barreja única de decadència i glamur, manifestats al seu laberint de carrers i elements arquitectònics històrics. I a pocs quilòmetres de les carismàtiques cafeteries i l’animat port vell de Marsella hi ha ciutats impressionants com Aix-en-Provence, lloc de naixement de Cézanne, o Avinyó, de gran bellesa.

[ DIA 8 ]

Desembarcament a Barcelona

Arribada a Barcelona a les 08h00.

Esmorzar a bord i tràmits de desembarcament. A la terminal del Port de Barcelona us rebrà el nostre personal d’assistència o xofer per organitzar el vostre trasllat de tornada a la vostra ciutat d’origen

Creuer mediterrani a partir de 990 €

El preu inclou:

– Trasllat d’anada i tornada en autocar gran turisme, còmode i ben equipat 
– L’assistència del nostre personal al port per a l’embarcament
– Creuer en el transatlàntic MSC Grandiosa a la categoria de cabina interior
– Pensió completa des del dinar o sopar del dia 1 fins a l’esmorzar del dia 8 (segons l’hora d’embarcament). La pensió completa consisteix en esmorzar bufet, dinar bufet, te de la tarda i rebosteria, sopar al restaurant i aperitius de mitjanit
– Forfet begudes “Easy”: cerveses, refrescs, còctels, aigua embotellada, begudes calentes, etc. Consulteu-nos el detall.
– El còctel del capità
– Nit de gala, amb menú especial
– Animació diürna i nocturna (balls, jocs, concursos, espais musicals, etc.)
– Ús de totes les instal·lacions del vaixell: piscines, gandules, tovalloles de piscina, gimnàs, discoteca… (excepte l’Spa o els serveis exclusius)
– Espectacles cada nit al teatre
– Taxes portuàries i taxa de servei/propines
– Assistència dels membres de la tripulació
– Assegurança de cancel·lació, assistència, equipatge i repatriació

El preu calculat correspon a un adult en cabina interior doble, amb sortida des d’un punt d’origen de màxim 200 km de distància de Barcelona.

Opcions:

– Consulta’ns per altres dates i altres itineraris.
– S’ofereix una increïble selecció d’excursions que s’adapten a tots els gustos: ja sigui que trieu l´aventura, la natura, la cultura o la història. Des de tours per la ciutat fins a visites culturals, passant per recorreguts panoràmics i d’aventura, fins a excursions dissenyades per descobrir les meravelles naturals, el mar o relaxar-vos sota el sol. Pregunteu-nos i us orientarem!
– Podem calcular el teu pressupost pel trasllat des de la teva ciutat de sortida.

Pensem junts el teu viatge en grup?

Diga’ns què tens en ment i dissenyarem el vostre itinerari.