LISBOA

UNA CIUTAT AMB ÀNIMA

4 dies - 3 nits

L’ànima de Lisboa resideix tant en la ciutat com en la manera d’acostar-s’hi. El testimoni del poder d’aquest petit-gran país al llarg del temps, es pot veure a tots els seus carrers, avingudes o places. La riquesa monumental, situada principalment a la riba del Tajo, està marcada per una personalitat exclusiva. Els edificis són d’una bellesa incomparable.

[ DIA 1 ]

La teva regió - Lisboa

Sortida des de l’aeroport més proper a la vostra ciutat d’origen. Vol a Lisboa. A l’arribada us rebrà el nostre guia local. Trasllat en autocar a la ciutat. Continuarem amb un recorregut a peu per la ciutat, amb el nostre guia local descobrirem els barris històrics de la ciutat. Els carrerons dels populars barris de «l’Alfama», els animats carrers de la ciutat «Baixa», l’elegant barri del Chiado i els florits carrers del «Barrio Alto», una primera exploració de la ciutat dels set turons. Trasllat al nostre hotel de 3*. Allotjament.

[ DIA 2 ]

Lisboa

Esmorzar bufet a l’hotel. Dia lliure per descobrir la ciutat.

Podreu visitar els monuments més importants de la ciutat. Es troben majoritàriament a la riba del riu Tajo. De l’imponent «Praça do Comércio», fins a la Torre de Belem o el Monestir «dos Jerónimos»… En els carrerons del centre de la ciutat hi trobarem un gran nombre de restaurants. Allotjament a l’hotel.

[ DIA 3 ]

Lisboa

Esmorzar bufet a l’hotel. Dia lliure per acabar de gaudir d’aquesta bella ciutat.

Allotjament a l’hotel.

[ DIA 4 ]

Lisboa - La teva regió

Esmorzar bufet a l’hotel. Dia lliure.

A l’hora indicada, trobada amb el guia i l’autocar pel trasllat a l’aeroport de Lisboa, assistència per la facturació i vol a la teva ciutat d’origen.

Escapada a Lisboa a partir de 599 €

El preu inclou:

– Transport aeri des de l’aeroport més proper al vostre domicili fins a Lisboa i tornada
– Trasllats a l’arribada i sortida de Lisboa
– Assistència del nostre guia a l’arribada i sortida de Lisboa
– Allotjament per tres nits en un hotel de 3* a la ciutat
– Els esmorzars bufet
– La visita panoràmica amb guia local
– Assegurança d’assistència, repatriació, cancel·lació i equipatge
– Impostos turístics

El preu calculat és per persona en habitació doble i correspon a un grup de mínim 45 persones en un hotel estàndard de 3*.

Opcions:

– Podem oferir el trasllat des de la ciutat de sortida fins a l’aeroport.
– Recomanem la targeta Lisboa per utilitzar transport públic il·limitat i entrada a museus i monuments de la ciutat a més d’altres avantatges. Consulteu-nos!

Pensem junts el teu viatge en grup?

Diga’ns què tens en ment i dissenyarem el vostre itinerari.