MALLORCA

DEIXA’T ENAMORAR PER L’ILLA DE MALLORCA!

7 dies i 6 nits

Mallorca és una de les meravelles de la Mediterrània, amb infinitat de platges i cales d’aigües blau turquesa, penya-segats impressionants, pobles amb encant i el silenci propi de les terres interiors… La seva capital Palma és encantadora i la seva catedral magnífica. Vine a descobrir les impressionants panoràmiques que ofereix Mallorca!

[ DIA 1 ]

Embarcament cap a Mallorca

Trobada dels participants al port de Barcelona. Assistència per l’embarcament dels cotxes i dels passatgers i nit a bord del Ferry.

[ DIA 2 ]

Arribada a Mallorca - La Trapa

Arribada a Palma de Mallorca. Rebuda per un corresponsal que ens portarà a l’hotel. Esmorzar a l’hotel. Presentació de l’estada per part del guia i començarem amb la primera ruta de senderisme: La Trapa. Preciosa ruta amb magnífiques vistes de l’illa de Sa Dragonera. Descobrirem monestirs i convents, bancals i murs de pedra seca dels monjos trapencs que van viure en aquestes terres a finals del segle XVII. Caminada de 11 km i 445 m de desnivell  (o 16 km i 720 m de desnivell). Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 3 ]

Talaia d’Alcúdia - Alcanada

Esmorzar a l’hotel. Avui ens dirigirem al nord de l’illa cap a Alcúdia per fer una caminada molt agradable. Travessant la península que separa les badies de Pollença i d’Alcúdia, amb vistes al mar. Ruta circular de 12 km i 630 m de desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 4 ]

Visita de Palma

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Palma en cotxe i visita a peu de la ciutat amb guia local. Dinar lliure. A la tarda possibilitat de visita lliure de Valldemossa a la comarca de la Serra de Tramuntana, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Valldemossa, rica en fonts i envoltada d’una vegetació abundant i exuberant ofereix al visitant una sensació de calma i tranquil·litat. Els seus carrers estrets i costeruts i el monestir de la Cartoixa fan que sigui un poble encantador, el més visitat de Mallorca. Sopar i allotjament a l’hotel.

[ DIA 5 ]

Cúber - Puig de l’Ofre

Esmorzar a l’hotel. A la part central de la Serra de Tramuntana es concentren la majoria de cims de més de 1.000 metres. Aprofitarem els antics camins de “nevers” o portadors de neu del vessant sud per avançar en les altures descobrint unes vistes magnífiques de la plana de Mallorca. Tindrem una panoràmica de les dues grans badies de l’illa. Ruta circular de 11 km i 460 m de desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 6 ]

Sóller - Sa Costera

Esmorzar a l’hotel. Sortida des del mirador de “Ses barques” i fins a Cala Tuent. Ruta entre mar i muntanya, amb unes vistes impressionants del Mediterrani i de la costa salvatge. Temps lliure a Sóller. Autobús per retrobar els cotxes al mirador “Ses barques”. Ruta de 12 km i 250 m de desnivell. Pensió completa a l’hotel i dinar de pícnic.

[ DIA 7 ]

Embarcament cap a Barcelona

Esmorzar a l’hotel i sortida dels participants cap al Port de Palma per agafar el Ferry al migdia cap a Barcelona. Arribada al vespre.

Estada de senderisme a partir de 655 €

El preu inclou:

– Assistència durant l’embarcament al port de Barcelona
– Assistència al port de Palma a l’arribada
– Passatge al vaixell en butaca Barcelona – Palma – Barcelona (inclòs 1 cotxe per cada 4 persones)
– Pensió completa des de l’esmorzar del dia 2 fins l’esmorzar del dia 7 (excepte el dinar lliure a Palma dia 4)
– 4 rutes de senderisme amb guia de muntanya (1 guia cada 15 persones)
– Transport en autobús per recuperar cotxes (dia 6)
– 1 guia local per la visita de Palma (mig dia)
– Assegurança de cancel·lació, assistència i repatriació

El preu calculat és per persona en habitació doble i correspon a un grup de mínim 36 persones en un hotel estàndard de 2*/3* a la badia de Palma. Temporada 2024.

Opcions:

– Podem afegir el trasllat des de la teva ciutat de sortida.
– Podem calcular el teu pressupost per a grups a partir de 10 persones.
– Podem proposar cabina al Ferry.
– Podem proposar una nit d’hotel als voltants de Barcelona a la tornada.
– Si el grup és nombrós i té més d’un guia es poden elaborar rutes de diferents nivells de dificultat i preferències. Per exemple excursions més esportives pels apassionats de la muntanya, combinat amb excursions de descoberta i propostes culturals pels participants amb un nivell més baix de senderisme (sortides amb menys km i menys desnivell). Estem oberts a les vostres exigències i necessitats.

Pensem junts el teu viatge en grup?

Diga’ns què tens en ment i dissenyarem el vostre itinerari.